Xavier Ocet

La Ciboulette - Knokke-Heist

La Ciboulette, een charmant klein restaurant aan het Oosthoekplein in Knokke-Heist is een bijna kubistische compositie in planken van wijnkisten. Hier zijn de druiven koning en sommige van de 700 referenties van chef-kok en wijnexpert Xavier Ocet wisten de veeleisende fijnproevers van het Amerikaanse tijdschrift Wine Spectator al te verleiden. De kaart combineert de hoge Franse gastronomie met gedurfd plezier voor de smaakpapillen.

Fregola pasta met truffel

Romig gerecht van Sardijnse bolletjesvormige pasta, gekookt in Italiaanse bouillon, afgewerkt met delicatesse-ingrediënt truffel voor een nootachtige toets.

“Dankzij de eenvoud van dit gerecht komen alle smaken uitstekend tot hun recht. De combinatie van de pasta met de truffels zorgt voor puur genot en verfijning op het bord.”

  • Reserveer nu.

Wilt u niets missen? Reserveer dan uw plaats en laat u straks verwennen door topchefs, bekroond met Michelinsterren en hoge noteringen in de Gault&Millau. Heerlijk lunchen of lekker dineren? 

Bekijk de formules of reserveer uw plaats.

2 formules Reserveren