Wieland Baert

Patisserie DeMaré – Knokke-Heist

Wieland maakte al op jonge leeftijd kennis met het vak. Na een opleiding bakkerij in Ter Groene Poorte en werkervaring bij patisserie Jacobs in Knokke en vier jaar bij Wittamer in Brussel, startte hij zijn zelfstandige carrière bij Patisserie DeMaré in Knokke. Hier worden alle producten op een manuele en ambachtelijke manier gemaakt. Dé klassieker en bestseller van het huis is de merveilleux waarvoor het tot ver buiten de Knokse grenzen bekend is.

Polderwandeling

Sorbet van yoghurt van De Hoeve in Westkapelle, salade van aardbeien uit Moerkerke met een frisse toets van rabarber, baba met vlierbloesemsiroop van de Damse Vaart, meringue van DeMaré en een vinaigrette van aardbeien en verveine (citroenverbena) van de graslanden.

“Op één bordje presenteren we een moderne variant van een echte patisserieklassieker. Dat doen we met eenvoudige maar zeer kwaliteitsvolle ingrediënten en kruiden en planten uit het hinterland en de polders rond Knokke. Een fris dessert op een zomers strand!”

  • Reserveer nu.

Wilt u niets missen? Reserveer dan uw plaats en laat u straks verwennen door topchefs, bekroond met Michelinsterren en hoge noteringen in de Gault&Millau. Heerlijk lunchen of lekker dineren? 

Bekijk de formules of reserveer uw plaats.

2 formules Reserveren