Vincent Opstal & Chalor Kaenpet

Orchidee Thai - Knokke-Heist

Wie wil proeven van de authentieke Thaise keuken kan sinds 1998 terecht in L’Orchidee aan de Lippenslaan in Knokke. U wordt er hartelijk onthaald door Vincent Opstal en zijn charmante echtgenote Chalor Kaenpet. Hij staat in de zaal en zij tovert samen met haar nicht Namfon verfijnde en originele exotische bereidingen op uw bord. De Thaise keuken is een mix van Asiatique culinaire tradities waarbij eenvoudige ingrediënten van een uitstekende kwaliteit subtiel worden verwerkt tot frisse en lichte gerechten.

Tom Yam Khung

Thaise garnalensoep met pittige en zure toets, bereid met verse ingrediënten zoals citronelle, galange gember, chili, koriander en exotische champignons en geserveerd met een krokant gebakken cassave.

“Deze Thaise specialiteit brengt een vleugje oosterse cultuur naar Knokke-Heist. De kenmerkende mix van twee verschillende smaken maakt van dit gerecht een ware topper.”

  • Reserveer nu.

Wilt u niets missen? Reserveer dan uw plaats en laat u straks verwennen door topchefs, bekroond met Michelinsterren en hoge noteringen in de Gault&Millau. Heerlijk lunchen of lekker dineren? 

Bekijk de formules of reserveer uw plaats.

2 formules Reserveren