Kim Verhasselt

Escabèche - Knokke-Heist

Escabèche is uitgegroeid tot een vaste waarde in Knokke-Heist. De sfeer is ongedwongen en er wordt diplomatisch ingespeeld op actuele wensen. De keuken is hedendaags met respect voor product en seizoenen. Traditie en vernieuwing gaan hier hand in hand. Laat u leiden door het professionele team – onder leiding van chef-kok Kim Verhasselt – naar een smakelijke culinaire beleving.

Corvina met koolrabi, rabarber, shiso, bonitto crème en dashi vinaigrette

Gerecht met Japanse toetsen, gekenmerkt door frisse tartaar van ombervis, koolrabi en rabarber, vergezeld van een crème van gedroogde tonijn en een krachtige bouillon met shiso.

“Deze Japanse klassieker laat je proeven van de specialiteiten van de oosterse keuken in een unieke setting. Dit is genieten van het beste van beide werelden.”

  • Reserveer nu.

Wilt u niets missen? Reserveer dan uw plaats en laat u straks verwennen door topchefs, bekroond met Michelinsterren en hoge noteringen in de Gault&Millau. Heerlijk lunchen of lekker dineren? 

Bekijk de formules of reserveer uw plaats.

2 formules Reserveren