Jaclyn Kong & Thijs Baert

Blueness by Sergio Herman - Cadzand

Ontmoet Zeeland met een Japanse twist in bar Blueness. Blueness is een op Japan geïnspireerde keuken met Zeeuwse topproducten, gelegen in de Living van het Strandhotel. In deze internationaal uitziende izakaya ontmoeten gasten en buurtbewoners elkaar voor een aperitief en smaakvolle gerechten. De occasional DJ in het weekend versterkt het bar gevoel. Maar ook het genieten van een cocktail of goed glas wijn is al een belevenis op zich.

Getekend: Sergio Herman.

Miso Chicken & Tempura Nori

Blueness brengt op Mise en Plage niet één, maar twee typisch Japanse gerechten. Miso Chicken (gemarineerde kip in een gefermenteerde melange van sojabonen, rijst, zout en koji) en Tempura Nori met Japanese curry cream (veggie gerecht met zeewier in krokant gefrituurd tempurabeslag, vergezeld van een romige currysaus).

“Met deze Japans geïnspireerde street food gerechten laten we de bezoekers kennismaken met de oosterse keuken en zijn verse ingrediënten. Pure zen.”

  • Reserveer nu.

Wilt u niets missen? Reserveer dan uw plaats en laat u straks verwennen door topchefs, bekroond met Michelinsterren en hoge noteringen in de Gault&Millau. Heerlijk lunchen of lekker dineren? 

Bekijk de formules of reserveer uw plaats.

2 formules Reserveren