Guillermo Artigiani

El Fuego – Knokke-Heist

Chef Guillermo Artigiani staat met zijn Zuid-Amerikaanse team elke dag klaar om u te verrassen met verse en gezonde gerechten. De kok en zijn kompanen hebben 10 jaar ervaring in toprestaurants in Barcelona en maken nu al een tijdje het mooie weer in Knokke-Heist. Alle dagverse vis- en vleesgerechten worden bereid in een houtskooloven. Dankzij de open keuken kan u perfect volgen hoe dat in zijn werk gaat.

Catalaanse paella met zeevruchten

Typisch Catalaanse paella met een rijke fond van krab, langoustine en verse vis en versierd met palourde (tapijtschelp), zacht gare inktvis en een mooie gamba.

“In dit gerecht brengen we een stukje Middellandse Zee naar de Belgische Kust. Zo laten we op Mise en Plage twee grote culinaire tradities samenvloeien.”

  • Reserveer nu.

Wilt u niets missen? Reserveer dan uw plaats en laat u straks verwennen door topchefs, bekroond met Michelinsterren en hoge noteringen in de Gault&Millau. Heerlijk lunchen of lekker dineren? 

Bekijk de formules of reserveer uw plaats.

2 formules Reserveren