Frederic Van Tricht

Kaasaffineurs Van Tricht

In 1978 nam Michel Van Tricht de zaak over van zijn vader. Van kaasspecialisatie was er toen nog geen sprake, maar daar kwam met de komst van Michel verandering in. Het meest boeiende aan kaas vindt Michel de ambacht die het product met zich meebrengt. Anders dan bij charcuterie kan je aan kaas nog een meerwaarde geven. De favoriete kaas van Michel: blauwe kazen zoals stilton en roquefort. Intussen heeft hij de fakkel overgedragen aan zijn zoon en helpt hij Frederic waar nodig.

Tomaat Burrata

Italiaanse verse kaas uit Puglia, gemaakt van echte koemelk mozzarella en room die een zachte textuur aan de kaas geeft. Afgewerkt met de mediterrane smaak van gepelde zongedroogde tomaten en pompoenpitten.

“Een ware klassieker met een frisse toets die bij elke kaasliefhebber ongetwijfeld in de smaak valt.”

  • Reserveer nu.

Wilt u niets missen? Reserveer dan uw plaats en laat u straks verwennen door topchefs, bekroond met Michelinsterren en hoge noteringen in de Gault&Millau. Heerlijk lunchen of lekker dineren? 

Bekijk de formules of reserveer uw plaats.

2 formules Reserveren