Edwin Vinke

De Kromme Watergang** – Hoofdplaat

In Hoofdplaat, op een boogscheut van Breskens, verbouwde chef Edwin Vinke een voormalige kleuterschool tot een modern tweesterrenrestaurant. Er is een grote watertuin, een zonneterras, aparte lounge en geklimatiseerde wijnkamer, maar de echte smaakmaker is de kaart. De lichte, gemakkelijk verteerbare gerechten met vooral vis, schaal- en schelpdieren zijn heerlijk geïnspireerd op het mooie Zeeuws-Vlaamse landschap.

Tom Kha kabeljauw en papillotte

Kabeljauw op een bedje van spitskool, gember, citroengras, lente-ui, kokos en limoen, bereid in een papillotte. Door alle ingrediënten te stoomgaren in eigen vocht blijft de smaak maximaal bewaard.

“De mix van de kabeljauw met de frisse kruiden creëert een subtiele afwerking waar fijnproevers geen genoeg van krijgen.”

  • Reserveer nu.

Wilt u niets missen? Reserveer dan uw plaats en laat u straks verwennen door topchefs, bekroond met Michelinsterren en hoge noteringen in de Gault&Millau. Heerlijk lunchen of lekker dineren? 

Bekijk de formules of reserveer uw plaats.

2 formules Reserveren