Dries Huisseune

Bistro JETT – Westkapelle

JETT verwijst naar Just Enjoying Time Together. Samen rustig de tijd nemen om te genieten in een warm restaurant met een ontspannende sfeer. In zijn open keuken brengt chef Dries Huisseune vernieuwende gerechten met een knipoog naar de klassieke keuken. Origineel en seizoensgebonden. Het menu verandert om de 3 tot 4 weken, maar daarnaast zijn er in deze bistro in Westkapelle ook à la carte gerechten te verkrijgen. 

Gemarineerde zalm met wilde scampi, watermeloen en ceviche van passievrucht

Exclusief visgerecht met gemarineerde zalm en wilde scampi, afgewisseld met de frisse toets van watermeloen. De fijne plakjes rauwe vis zijn gegaard in sap van passievrucht.

 

“Een subtiel visgerecht afgewerkt met zomerse en verse ingrediënten die puur culinair genot op het bord brengen.”

  • Reserveer nu.

Wilt u niets missen? Reserveer dan uw plaats en laat u straks verwennen door topchefs, bekroond met Michelinsterren en hoge noteringen in de Gault&Millau. Heerlijk lunchen of lekker dineren? 

Bekijk de formules of reserveer uw plaats.

2 formules Reserveren