David Maenhout

Chocolatier M – Knokke-Heist

David Maenhout was de 4de generatie van een brouwersgeslacht. Als innoverend en trendsettend chocolatier in de Belgische chocoladewereld is David, samen met verloofde Isabelle Hertsens en team, gespecialiseerd in het maken van gastronomische chocolade van topkwaliteit met een trendy look. Naast het ruim assortiment in de winkel maken ze als ’chocolate designers’ voor sterrenchefs in binnen- en buitenland unieke en op maat gemaakte topcreaties.

The Cocoa Plantation

Het cacaoplantje groeit op een ‘vruchtbare’ bodem: een verfrissende crémeux van passievrucht & yuzu met daarop een luchtige, donkere chocolademousse en een crunchy chocoladecrumble op basis van cacaobonen uit Tanzania. Bij het opdienen krijgt het plantje ‘plantagesap’ om te groeien, dit is een heerlijk verfrissend sap van limoen-appel-komkommer-citroengras. Aansluitend volgt nog een ‘zomerse praline’ in de vorm van een cacaovrucht om het verhaal af te werken.

“Dit dessert combineert verfrissende zuurheid met zachte, romige smaken die mooi in contrast staan met de knapperige, geroosterde cacaobonen. ”

David Maenhout
  • Reserveer nu.

Wilt u niets missen? Reserveer dan uw plaats en laat u straks verwennen door topchefs, bekroond met Michelinsterren en hoge noteringen in de Gault&Millau. Heerlijk lunchen of lekker dineren? 

Bekijk de formules of reserveer uw plaats.

2 formules Reserveren